середа, 14 лютого 2018 р.

День закоханих в ЧВПУР


 «Любов і два серця - завжди разом, 
Як душі мудрі з розумом єдині, 
Так нехай їх ніщо не роз'єднає…»


З нагоди прекрасного свята - Дня закоханних  у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки  14.02.2018р. відбувся святкова концертна програма.
Концерт розпочинався з романтичного танцювального номеру «Венера» у виконання учнів групи №16, №9 та №6. Ведучі святкового дійства - Мунтяну Девід та Якубовська Марина   допомогли зануритися в атмосферу кохання кожному, хто був присутній в залі. Концертна програма складалася з романтичних пісень у виконанні Урсакі Григорія, Пінчука Давида та Бєлік Аміни, цікавих конкурсів та запального флеш-мобу «Стукіт серця».


Організаторам концерту, майстру в/н Озарчук Наталія Валеріївна за підтримки соціального педагога Багрій Христина Ігорівна  та практичного психолога Андрієць Інни  Юріївни вдалось створити сприятливу, веселу та романтичну атмосферу. Головними персонажами веселого заходу, більшою мірою, звісно, були наші активні хлопці, які  підготували  відеофільм -«Як освідчуються в коханні люди різних професій».
А особливим моментом концерту було нагородження учасників конкурсу «На скільки добре Ти знаєш свою другу половинку?», у якому перемогли пара № 3 – Тащук Валентин та Кравченко Олександра. Закохані отримали в подарунок квитки в кінотеатр від Голови  учнівської профспілки– Пушкарьової Ольги Миколаївни.
Також у нас була маленька лотерея «Щасливий номерок», переможець якого отримав приз.
         Організатори концерту висловлюють щиру подяку всім, хто брав активну участь у підготовці та проведенні концерту, а також глядачам, які не шкодували своїх гучних оплесків!





Відео «Як освідчуються в коханні люди різних професій»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Матеріал для дистаційного опрацювання під час карантину з професії "Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування а...